- Emilija Gavrilova

Поради проширување на работењето имаме потреба од нови соработници

 Што може да очекуваме од Team Extreme Pro едукација?

Што добиваме во online едукација?
  • Личен развој и градење на вас самите како личност,спремна за  нови предизвици.
  • Комплетно изработена и оптимизирана интернет страница.
  • Напредни знаења во областа на комуникација и продажба.
  • Напредни знаења во областа на интернет маркетингот.
  • Потполна доминација на социјалните мрежи.
  • Автоматизиран состав за пронаоѓање потрошувачи и соработници.
Што да очекуваме ако ја следиме целата едукација?
  • Минимално 20 постојани корисници.
  • Минимално 10 соработници во ваш тим кои исто така ќе се дел од едукацијата.
  • Постигната позиција признаен Менаџер во компанијата Forever Living Products.
  • Постигнување финансиска независност во период од 2 -5 години.

Што зборуваат луѓето кои повеќе време се дел од едукацискиот систем на Team Extreme Pro?

Никола Милошевски – Македонија

Ivana Župić – Croatia

Krunoslav Blažeković – Croatia

После една година едукација и работа научив многу во секој сегмент кој е потребен за едно успешно Online работење. Имам изграден меѓународен тим на соработници, научив како успешно да работам и да имам олични резултати во Online и Offline работење. Научив многу во делот на работењето каде што незнаев дека воопшто и постои ваков тип на заработувачка. Но најважно од се е дека јас лично се изградив и понатаму се надоградувам во една позитивна личност на која секоја препрека и е леснотија во секој поглед. Научив како да бидам успешен лидер, како успешно да го водам мојот тим и како да им пренесам се она што го имам научено јас во овој бизнис. Едукацијата е многу добро осмислена и прилагодена за секој кој сака да изгради свој бизнис. Резултатите доаѓаат онолку колку ќе вложите труд во вашето работење, кај некој побргу кај некој поспоро бидејќи зависи од самите вас, но сигурно доаѓаат. Жал ми е што порано не дознав за оваква прилика затоа што таква прилика и не се пропушта толку лесно. Моја препорака за сите кои озбилно размислуваат и сакаат промени во животот на право место се.
Marica Zlovolić
mag. ing. agr.
Секој кој сака промена во својот живот има единствена прилика, преку добро и стручно избработена платформа и едноставно да изгради свој Online бизнзис и да си ги исполни сите свои соништа. Најбитно тука е тимското работење, со помош од стручните ментори преку несебична помош, до вашиот успех. Состаноци на вебинарите секогаш се добра прилика за дружење и размена на корисни искуства. Добра можност за постигнување на корисни знаења и вештини во областа на дигиталниот маркетинг на сите социјални мрежи.
Katica Đuriš
Network Marketing
Моја препорака за сите кои се заинтересирани од овој тип на едукација, затоа што јас сум импресиониран што се научив за многу краток временски период. Тимска работа, мотивација има огромна улога во поставување на вашите цели. Најбитно од се е да поминеме во секој сегмент на едукацијата со точно зададените чекори на платформата, како би можеле да имате максимален ефект и да постигнете одлични резултати. Оваа едукација е жив доказ дека кој е упорен и има своја цел, без никаков проблем може да дојде до онаа што на сите им треба, тоа е доволно слободно време за исполнување на сите наши соништа.
Radoslav Radek
Turistički Vodič
Преку offline начин на бизнис, супер е што ми се даде можност да го изградам истиот бизнис и Online. Сето тоа што ми требаше го имав на платформата за едукација - TeamExtremePro. Обуката е едноставна затоа што во видеа е објаснето се чекор по чекор, а од друга страна е многу напредна и ги прати сите топ трендови во светот на интернет маркетинг. Благодарност на оваа едукација сум на позиција менаџер и целиот мој тим се развива со неверојатна брзина. Оваа едукациска платформа ја препорачувам на сите кои сакаат да изградат подобар живот за себе и нивното семејство. Ако ви е потребна промена, сигурно ќе ја пронајдете во овој систем на работа.
Danko Šimac
Network Marketing
Едукациската платформа е точно таква како што е и изрекламирана - чекор по чекор до вашиот успех! Секој чекор е детално објаснет, но ако наидете на проблем за кој немате решение тука се одличните ментори и цел тим на соработници кои ви пружаат подршка и одговори на сите ваши прашања. Кога станав сорабник ништо незнаев за network marketing, а знаењето за изградба на веб страници и користење на сите алатки во делот на интернет бизнисот беа поим за мене, но денес благо кажано се дел од моето секојдневие. Но онаа што во оваа едукација научив највеќе е дека секој ден треба да го искористите за нови искуства и учење, не да бидете најпаметни туку да се изградите во подобра личност од преходниот ден. Секој ден е нова прилика, искористете ја!
Magdalena Zlovolić
Student

Нарачајте Алое Вера Гел Forever Living Products од вашата земја

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

Достава во рок од 2 дена!

Напомена:

Оваа интернет страница е независен деловен соработник на компанијата Forever Living Products.


Сите препорачани производи на оваа страница се составени врз основа на долгогодишни искуства на нашите корисници, и не се замена за препорачана медицинска терапија.


Споменатите додатоци во исхрана на оваа интернет страница не се надоместок или замена на урамнотежена исхрана.